Jag och covid-19

Löpning / #covid #2022, 022, Skriv taggar...covid / Permalink / 0
Bara känt mig konstig i flera dagar med huvudvärk bland annat. Inte förkyld. Svårt att avgöra vad som var stressrelaterat och vad som var Covid. På Tisdagen sa jag till kollegan att jag säkert hade covid. På kvällen gjorde jag två hemmatest och båda skrek positivt . På onsdagen gjorde jag Cpr test och på Torsdagen fick jag positivt svar på den .
 Varit hemma i 5 dagar nu . 
 Eftersom jag är jag så kände jag inte att jag kunde vara sjuk före jag fick ett positivt besked på Pcr testet. Så på onsdagen gick jag upp och städade hela källaren och tog en promenad med Bronzo , Emma och Majken. Jag höll givetvis avstånd och va inte nära någon av dom. Jag var ju ledig och inte så himla sjuk ändå. 
 Hade huvudvärk från helvete och upptäckte att jag inte kände smaken av salt . Efter mina ansträngningar var jag helt slut . Tog trots allt en promenad både på torsdagen och fredagen men det var det som jag orkade med . 
Blev kolossalt andfådd av allt jag gjorde.
Igår ,Lördag , låg jag hela dagen . Allt var åt helvete. Jag fick mens, det ilade i alla tänder, huvudvärk, andfådd och väldigt , väldigt ledsen. Jag grinade mest hela dagen från och till och kände mig så ensam. Saknade Richard och saknade Majken. Jag är verkligen inte skapt för ensamhet. Och jag saknade verkligen någon som kunde pyssla om mig .
 Idag har det inte varit mycket bättre. 
Det skulle varit kalas för William och David , men William blev förkyld i morse så dom friska träffade hemma hos David istället och firade honom. Jag skulle varit med givetvis och jag skulle också varit med Richard och kollat på en lägenhet till honom idag. Nu fick han gå själv . 
Jag och R har träffats typ 15 vakna timmar på tre veckor . Det är åt helsike för lite. Denna  veckan som kommer så jobbar han fredag och skall bort på Lördag så först om en vecka till kan vi träffas . Och  då sover han nog inte över heller .
 Jag är så trött på att inte känna mig frisk . Men i morgon skall jag i iallafall jobba igen . Hoppas bara att denna huvudvärk och andfåddhet försvinner snabbt. Nu när jag är trippelvaccinerad och har haft Covid borde jag vara på säkra sidan . 
Nu skiter jag i Covid och går vidare i livet . Hoppas vi aldrig mer möts , covid och jag.
Till top