Aldrig nöjd 😄!

/ Permalink / 0
Det går bra nu . Är som vanligt när jag gör nått 200% överdriven inläsning på mat träning osv. 
Mitt fokus just nu och vill inte bli störd . Känner inte att jag har tid att lägga på onödigheter 😂😂. 
Jag vill bara göra det som skall göras och kötta på . Frustrerande att jobba , frustrerande att ha andra åtaganden och jag längtar till egentid . Säker småsjukt men om det är det som gör mig glad och gott så får det vara så . 
Vikten går ner och jag ser verkligen resultat nu på överkroppen . Massor av mage är borta och som väntar försvinner det runt nyckelben och bröstkorg . Svårare med ställen där fettsamlingen är större . Lår och höfter kommer nog snart när det inte finns mer på bröstkorgen 🤷‍♀️. 
Går inte punkt förbränna så bara gilla läget . 
Min platta rumpa är ännu plattare och det är löst och slappt runt rumpa och lår . Vill absolut inte få mer häng och inser att jag måste jobba extra med det här området . Vet att min svaghet i rumpa och lår gör att jag tycker alla övningar för dessa områden är jobbiga. Men jag MÅSTE komma över det . Måste pressa mig själv att träna rumpan mer . 
Skall försöka få in ett rumpa/ benpass på fredagar efter jobbet .  
Sedan göra lite rumplyft och sånt hemma innan jobbet. 
Maten fungerar fint och jag ser nu efter 3 veckor fram emot mitt kokta ägg på morgonen . Det trodde jag aldrig . Kanske bara är så hungrig att vad som är gott 😂😂.

Till top