Nya löparprylar !

Löpning, Rörelse varje dag / Permalink / 0
För att känna den där goa kännslan i löpningen krävdes nu ett par nya löparskor .
Mina halvtråkiga Adiddas adizero tempo får gå ner sig till promenad skor när mina nya förhoppningsvis perfekta och sköna löpskor kommer nästa vecka  . Fortfarande Adiddas . Men dessa nua heter Solar Boost 3W . En sliskig grön färg har dom men fanns inte i snyggare färg i min storlek . Kan inte säga varför det nu blev dom här men opronerat , lätta och på rea . 25% rabatt på intersport så istället för 1700kr betalade jag knappt 1300kr.
Och när jag ändå va i farten klickade jag hem en ny löparklocka .
Valet föll på Garmin vivoactiv 4s. Har tittat runt ganska mycket och hade väl fram tills bara någon v sedan bestämt att det skulle bli en till Fitbit på armen och behålla min gamla garmin Forerunner som löpkompliment . 
Gillar ju fitbitens hälsodata med sömn osv . Men det är verkligen inte en bra löparklocka . Den är krånglig att starta , missar oftast sista trycket och den reggar inte . Den blir svart på skärmen fort och man måste toucha för att den skall lysa igen så jag ser hur långt jag är . Det är också för liten skärm. Älskar ju min garmin när jag löptränar men batteriet är gammalt nu och laddar ut fort . 
Nu tror jag att jag får det bästa av två världar med min nya klocka . Skall bli spännande och se när den kommer . Hur är batteritiden ?....hur sitter den...? Osv 
Valde en i silver /grått . Bra pris på XXL nu på 2500kr ca 
Skall titta in där och prova i morgon när jag och Monica ändå skall till Ikea. Den finns i rose/vit där i butik men vill inte ha den färgen.
Löpte 14,2 igår , första 8 km med Monica och dom sista själv . Gjorde negativ split och löpte andra halvan snabbare än första . 
4 mil på 4 dagar . Bra !
Grymt taggad på löpning men måste nog vila idag . Kroppen är sliten och i morgon bitti är det Cage pass 60 min på gymmet .
Får bli ett löppass på söndag istället . Är ensam hela helgen , Richard är i fjällen och åker skidor . Saknar honom , ses först nästa torsdag . 
Men har ju löparprylar att vänta nästa vecka och det skall bli så roligt att prova och riktigt nörda ner mig .
(null)

Till top