8 km , en väldigt lagom sträcka !

Löpning / Permalink / 0
Har väldigt svårt att bara springa ut och springa på måfå. Måste ha planerat innan hur långt och vart. Annars skulle jag fuska varje gång. 
Har jag bråttom kan 5 km vara bättre än inget. Men känns ändå lite kort. Mina längre sträckor på 12-15 km har jag inte fått in så mycket som jag skulle önska. Att springa över timman gör mig lite stressad konstigt nog. Inte det att jag inte har tiden utan det känns just nu inte så kul. Skulle vilja springa ett längre pass på söndagar varje vecka och hoppas att löpgruppen kan dra ut mig på några sådana pass. 
MEN min runda på 8 km ( till Härlanda, runt och hem) känns väldigt, väldigt vardags lagom. Tar ca 45 min och går att klämma in de flesta gånger. Man e ute tillräckligt för att känna att man åstadkommer något. Tillräckligt långt för att bli trött och svett, tillräckligt kort för att våga ösa på lite. 
Idag blev det en långsammare och väldigt varm sådan löprunda. Gav precis den glädje och förnöjdsamhet jag söker i träningen. 
Förutom det har jag idag slipat färdigt möblerna, vattnat hos mamma, handlat, varit hos pappa och sedan gjort mat till Martin, Emma och hennes vänner Therese och Hanna. 
Har också varit på mammografi för första gången. Kändes som en fysisk omöjlighet innan men hon fick allt klämt in nått mellan plattorna. Hon ville i en bild få med bröst muskeln och då kunde jag bara tänka om man kunde fråga om den såg välutvecklad ut hahaha. 
Det är i alla fall en ynnest att få leva i ett land där sådana här undersökningar tillhör vår vardag och kostar typ inget.  Vi är priviligierade .
Efter maten började jag på ny bok. Sugen på att läsa. En stund i stolen på utsidan för att sedan flytta in i uterummet. Vips slumrade jag till. Nu får det bli den andra soffan och lite smågodis .





Till top